Det norske smykkemerket Su Misura

Det norske smykkemerket Su Misura er blant de internasjonale kjente smykkemerkene i Norge.

Vi skal ta for oss dette merket og designerne bak merket her.

Det var Hanne Sofie Blaauw og Anne Grethe Amundsen som startet smykkemerket Su Misura.

Su Misura betyr til mål og skreddersydd og kommer fra italiensk. Hver for seg har de begge to designet smykker og vesker siden slutten av 80-tallet og idag er dette merket megapopulært blant både bloggere, fashionistas og kjendiser overalt. Merkets navn Su Misura blir gjenspeilet i selve smykkedesignets konsept. Alle smykkene følger nemlig etter gamle håndverkstradisjoner i møte med nyere materialer som skinn, perler, dekorative anheng samt natursteiner. Hanne Sofie Blaauw hadde jobbet som lærer i en årrekke og dessuten hadde hun jobbet med salg en årrekke også. Anne Grete Amundsen hadde i 15 år jobbet med å headhunte ledere. Mens Hanne Sofie fikk realisert ideen om å starte butikk så har Anne Grete tatt et hopp fra en karriere til en annen. Livet deres ble for travelt og begge to var klare for å bruke hendene sine og skape noe kreativt og håndfast. Utav dette ble Su Misura skapt.

Smykkene deres er veldig unike, lekne og trendy og selve designen er minimalistisk i sin egen form. Videre er de rålekre å bruke i kombinasjon med andre smykker. Spesielt armbåndene til duoen har nytt en enorm popularitet de siste årene. Kombinasjonene deres resulterer stadig i nye moderne og spennende smykker med en uventet vri og er smykker som skapt for morgendagen.

Av de mest populære smykkene duoen har laget finner vi blant annet superlekre øreringer i gull og sølv og Su Misura ørepynt utsmykket med mange små hvite stener. Øreringene er lange, dinglende ørepynt som passer perfekt til fest eller når du ønsker å pynte deg litt ekstra. Disse glamorøse øreringene består i feste av sølv og selve øreringene er gullbelagt med 14 karat gull.

Ørepynten deres med små hvite stener består av store øreringer utsmykket med masse små hvite stener helt nederst. Selve øreringene er omtrent 4 centimeter i diameter og disse er gullbelagt i fineste 14 karat gull.

 

Share This Page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *