Celine Engelstad og hennes smykkedesign

Celine Engelstad er en av de norske smykkekunstnerne som har gjort seg bemerket både her i Skandinavia men også utenfor de norske landegrensene. Her skal vi ta for oss hennes vakre smykker og smykkedesigneren selv.

Celine Engelstad AS er et norsk smykkemerke skapt av designer Celine Engelstad selv og businesspartneren og markedsføringsansvarlig hennes Gunvor Vik Hovedkvarteret ligger midt i Oslo sentrum. Våren 2007 grunnla de to dette populære smykkemerket. Utdannelsen til Celine består av grafisk design fra St. Martins College i London. Her fikk hun en veldig allsidig kunstutdanning. Designeren har i flere år utforsket og lekt med ulike materialer og sett hvordan disse materialene fungerer sammen med smykkekunst. Gunvor Vik sin bakgrunn er derimot med fokus på markedsføring, kommunikasjon og PR fra det prestisjefylte Queen Margaret University College i Edinburgh. Tidligere har hun også jobbet som PR-ansvarlig for det velkjente danske merket Sand.

Duoens første kolleksjon lanserte de sammen i 2008 og siden begynnelsen så har de begge satt en splitter ny standard for smykkedesign og fortsetter å vokse og ekspandere som firma.

Filosofien deres som danner bakteppet for smykkedesignet er å kreere smykker som alltid skal ligge foran vår egen tid og inspirere kvinner til å være kreative med sin egen stil og leke med forskjellige uttrykk. Stilen deres er også basert på tanken om at smykker skal representere selve essensen, ja kjernen om du vil av en kvinne.

Disse smykkene vil lett ta deg fra dag til natt og selv om trendene varierer mye så er hvert smykke håndlaget i aller beste 925 kvalitet i sølv. Andre smykker er også i 925 kvalitet sølv med 14 karat gull. Elementer som ofte er brukt er også Swarovski-krystaller, ferskvannsperler, skinn og edelstener. Noen smykker er tro mot tradisjonene i Norge mens andre igjen tar pusten fra deg med sin nytenkende design og designkombinasjoner. Smykkene passer utmerket til enhver situasjon og tilstelning.

 

Share This Page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *