Camilla Pihl og hennes smykkekolleksjoner

Som innehaver av en av Norges mest leste blogg og smykkedesigner så har Camilla Pihl mange ulike jern i ilden. Nylig lanserte hun sin nye smykkekolleksjon “Urban Blessings”.

Disse smykkene er designet i samarbeid med David-Andersen og kolleksjonen er svært personlig for henne. For henne så fungerer smykkene som en liten påminnelse til henne hver dag om å stresse ned og finne det positive og fine i en ellers hektisk hverdag.

Smykkene hennes er inspirert av den østlige kulturen og filosofien. Blant annet har flere av smykkene en liten lotus i seg og det skal minne oss på at man alltid vil komme seg gjennom tøffe og vanskelige tider som menneske om man prøver så godt man kan og får god hjelp og støtte av gode venner og familie. Lotusen symboliserer blomsten som vokser og gror under jorden i gjørmen. Den ligger der langt, langt nede i mørket og samler krefter før den gir gass og av full kraft strekker seg mot varmen og lyset høyt der oppe. Et annet budskap er budskapet om takknemlighet og det å minne seg selv og andre på hva man har og gleder seg over de små tingene i livet.

Designet på smykkene hennes er meget minimalistisk for å få frem det budskapet hun ønsker. Slik spiller designet på lag med det hun vil få frem. Hun bruker stortsett materialer som gull, sølv og små krystaller og edelstener. To av signatursmykkene i kolleksjonen er øreringene “Golden hoops” og halskjedet “Lotus Medallion”.

Camilla Pihl har også tidligere gitt ut egen smykkekolleksjon. Denne kolleksjonen fikk også et svært minimalistisk design og består av øreringer og armbånd i gull og sølv utsmykket med små stjerner og små hjerter og noen av dem har også fått små edelstener. Ett av armbåndene i serien er imidlertid utsmykket med en liten knapp.

 

Share This Page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *